Transport

Ontdek Onze Diverse Transportdiensten

Ontdek de uitgebreide wereld van onze transportdiensten, die variëren van nauwgezet koeltransport tot snelle expresszendingen en professionele logistieke ondersteuning voor evenementen. Met toegewijde expertise bieden wij betrouwbare oplossingen voor diverse transportbehoeften.

Nationaal & internationaal transport van algemene goederen. Zowel huiftrailers, frigo trailers, box trailers, trailers met laadklep en city-trailers staan ter uwer beschikking.

Dankzij ons IT-systeem en centrale planning van orders en ritten kunnen we professioneel logistiek advies verstrekken. Orders worden op de voet  gevolgd vanaf het laden tot het lossen bij de klant. Een afgetekende vrachtbrief? Deze kan u direct na uitvoering raadplegen in ons planningssysteem.

In de wereld van koeltransport bestaat er geen ruimte voor fouten. Als je een transportbedrijf voor gekoeld transport inhuurt, moeten het ophalen en afleveren op tijd gebeuren. Met moderne apparatuur en ervaren chauffeurs bieden wij betrouwbare oplossingen.

Zijn er goederen die dringend ter plaatse moeten geraken?
Voor gans Europa kunnen we deze service aanbieden. Zowel met bestelwagen als trekker / oplegger.

Vervoer Engelbosch is gespecialiseerd in het transport en logistiek ondersteunen van festivals, evenementen & concerten.

Onze trekkers zijn uitgerust met compressors en koppelstukken. Alle tankwagens zijn voorzien van slangen en pompen om vloeibare levensmiddelen te lossen.

Wanneer extra veiligheid vereist is bij het lossen, kunnen we een tankwagen met dodemansknop aanbieden.

Onze containerchassis zijn geschikt voor het transport van verschillende types tankcontainers. Tevens beschikken we over kipcontainerchassis. Moeten uw goederen op een bepaalde temperatuur gehouden worden? Dan kan de container ook verwarmd worden met een genset.

We organiseren nationale en internationale containertransporten van de haven van Antwerpen, hoofdzakelijk naar de Benelux, Frankrijk, en Duitsland. Bovendien beschikken we over de noodzakelijke vergunningen voor afvaltransporten in deze regio’s. Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR-colli) kunnen we u van dienst zijn.

Onze voertuigen zijn permanent vergund voor uitzonderlijk transport in gans België. Hierdoor kunnen we zeer snel  reageren op aanvragen van klanten.

  • bouw- & grondverzetmachines
  • machines en onderdelen voor de landbouwsector
  • constructies